030 248 26 80

Méér dan kantoormeubilair.

Bench werkplekken

4 artikel(en)

per pagina

 • Bench bureau Ring

  Ring is een modern kantoormeubel programma met veel mogelijkheden.

  De Ring bench is verkrijgaar in verschillende afmetingen en is eventueel uit te brieden. Uiteraard kunt u kiezen voor verschillende kleuren bureaubladen en onderstellen. Ring heeft meer mogelijkheden dan u via onze webshop kunt bestellen, zoals hoekbureaus, vergadertafels en bijpassende producten, zoals ladeblokken en kasten.

  Let op! Als u kiest voor een "aanbouw bench" dan wordt de aanbouw gekoppeld aan de "Basis bench". U heeft dan 4 werkplekken op één onderstel, die niet individueel in hoogte te verstellen zijn.

  Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren u graag.

  Meer info
  € 539,00

 • Duo werkplek met slinger

  Duo werkplek 160cm breed met slinger in hoogte verstelbaar. Slinger verstelbare duo werkplek! Formaat: 2x 160x80cm. In hoogte verstelbare poten door middel van handslinger(62-88 cm. Incl. blad). Epoxy gelakt onderstel in de kleur: aluminium Kunststof blad afgewerkt met PVC stootrand Meer info
  € 645,00

 • Voortman Hi-Tee duo werkplek

  Voortman Hi Tee Duo werkplek biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek.

  De uitgebreide keuze in bladformaten, koppelmogelijkheden en bijpassende accessoires maakt deze bureaus breed inzetbaar. Voortman Hi Tee kenmerkt zich door een strakke en ingetogen detaillering waardoor het meubel moeiteloos in te passen is in de moderne architectuur van de kantooromgeving.

  Voortman Hi-Tee is in hoogte verstelbaar d.m.v. clicksysteem, slinger of elektrisch. Uiteraard kunt u kiezen voor verschillende kleuren.

  Op aanvraag kunt u kiezen uit meer bladkleuren, dit kan echter de levertijd verlengen.

  Meer info
  € 879,00

 • Zit-sta bench Pro 460 elektrisch

  Tweetraps zit-sta onderstel. In hoogte verstelbaar met een elektrische aandrijving en een losse hoog-laag bediening van 63 tot 123 cm, dynamische belasting tot 80 kg. Snelheid 45 mm per seconde. Soft start + stop, elektrische inklembescherming. Kolommen en tenen in aluminium gepoedercoat staal, wit op aanvraag De elektrisch verstelbare Pro 460 bench is leverbaar in 120x80cm, 160x80cm, en 180x80cm. Uiteraard kunt u kiezen voor verschillende kleuren bureaubladen. Meer info

4 artikel(en)

per pagina