030 248 26 80

Méér dan kantoormeubilair.

Balans stoelen

4 artikel(en)

per pagina

 • Bureaustoel Rovo R14 3060 EB Ergobalance

  Oerdegelijke Duise kwaliteit.

  Als u "dynamisch" wilt zitten.

  Armleggers in hoogte en breedte verstelbaar.

  Voldoet aan EN -1335 Arbo norm.

  Balans bureaustoel.

  Rugleuning met verstelbare lendensteun.

  Levertijd 4-5 weken.

  Meer info
  € 626,00

 • Muvman factory zit-sta kruk (Aeris)

  MuvMan factory is een zit-sta kruk / stahulp met een flexibel draaipunt in de voet. De Muvman (Aeris) geeft dankzij het ontwerp altijd de optimale ondersteuning. De Muvman is licht in gewicht (6kg) en heeft een modern design. De poot van de Muvman helt naar voren. Hierdoor is de afstand tot de tafel, onafhankelijk van de lichaamslengte en lichaamsbouw, altijd optimaal. De stabiele standvoet is voorzien van een gedempte aanslag, zodat te sterk heen en weer schommelen wordt voorkomen. De helling kan individueel worden ingesteld, zodat aan ieders wensen kan worden voldaan. De Muvman is ook verkrijgbaar met een extra hoge gasveer (zithoogte 60 - 93 cm).

  Muvman factory heeft standaard een zitting van zwart kunstleder en is hierdoor uitermate geschikt voor o.a. magazijn en productie omgeving.

  Bel ons op 030 2482680 voor een gratis proefplaatsting.

  Meer info

  Normale prijs: € 334,00

  Nu: € 318,00

 • Muvman zit-sta kruk (Aeris) grijs

  Aeris MuvMan is een zit-sta kruk / stahulp met een flexibel draaipunt in de voet. De Muvman (Aeris) geeft dankzij het ontwerp altijd de optimale ondersteuning. De Muvman is licht in gewicht (6kg) en heeft een modern design.

  De poot van de Muvman helt naar voren. Hierdoor is de afstand tot de tafel, onafhankelijk van de lichaamslengte en lichaamsbouw, altijd optimaal. De stabiele standvoet is voorzien van een gedempte aanslag, zodat te sterk heen en weer schommelen wordt voorkomen.

  De helling kan individueel worden ingesteld, zodat aan ieders wensen kan worden voldaan.

  De Muvman is ook verkrijgbaar met een extra hoge gasveer (zithoogte 60 - 93 cm).

  De standaard uitvoering met grijze zitting is op voorraad, op werkdagen voor 15.00 uur besteld is de volgende (werk)dag in huis.

  Meer info

  Normale prijs: € 352,00

  Nu: € 315,00

 • Muvman zit-sta kruk (Aeris) zwart

  MuvMan is een zit-sta kruk / stahulp met een flexibel draaipunt in de voet. De Muvman (Aeris) geeft dankzij het ontwerp altijd de optimale ondersteuning. De Muvman is licht in gewicht (6kg) en heeft een modern design. De poot van de Muvman helt naar voren. Hierdoor is de afstand tot de tafel, onafhankelijk van de lichaamslengte en lichaamsbouw, altijd optimaal. De stabiele standvoet is voorzien van een gedempte aanslag, zodat te sterk heen en weer schommelen wordt voorkomen. De helling kan individueel worden ingesteld, zodat aan ieders wensen kan worden voldaan. De Muvman is ook verkrijgbaar met een extra hoge gasveer (zithoogte 60 - 93 cm).

  Bel ons op 030 2482680 voor een gratis proefplaatsting.

  Meer info

  Normale prijs: € 352,00

  Nu: € 334,00

4 artikel(en)

per pagina