Bureaustoel voor lange mensen.

Bent u langer dan gemiddeld?

Wij hebben voor iedereen de juiste ergonomische bureaustoel, ook voor lange mensen.

Veel van onze ergonomische bureaustoelen zijn speciaal voor lange mensen gemaakt. Een ergonomische bureaustoel helpt lange mensen met overwegend zittend werk bij de juiste zithouding.

Wanneer een ergonomische bureaustoel voor lange mensen?

Een bureaustoel voor lange mensen is speciaal ontwikkeld voor mensen langer dan 190 cm en zelfs geschikt voor mensen van ruim boven de 200 cm. Een goede ergonomisch verantwoorde bureaustoel voor lange mensen voorkomt veel fysieke klachten. Daarom voldoen onze bureaustoelen aan specifieke eisen. De bureaustoelen zijn volledig instelbaar, door onder andere extra zitdiepte, een extra brede zitting en een extra lange en brede rugleuning. Daarnaast is de maximale hoogte van de gasveer (de zithoogte) tot wel 15 cm hoger dan bij een standaard ergonomische bureaustoel.

We hebben een collectie bureaustoelen, welke naar wens en behoefte aan te passen zijn. Zo kunnen we dezelfde bureaustoel in verschillende uitvoeringen leveren, zodat uniformiteit in uitstraling gehandhaafd blijft. Zo kunt u dezelfde bureaustoel gebruiken voor lange en gemiddelde en kleine mensen. Meer weten? Bel ons op 030 2482680 voor een afspraak. We komen graag met een proefstoel bij u langs!

Bekijk ons aanbod bureaustoelen.