Op zoek naar bureaustoelen?

Bureaustoelen kopen.

De aanschaf van een goede bureaustoel is iets waar u goed over na moet denken. Wa doet u voor werkzaamheden? Hoe lang per dag bent u van plan te gaan zitten? Hoe lang wilt u er mee doen? etc etc.. Allemaal vragen die belangrijk zijn voor het maken van de juiste keuze.

Dé Kantoorontwerpers in Utrecht zijn specialist op het gebied van ergonomisch verantwoord zitten en helpen u graag bij het maken van deze beslissing. We zijn onafhankelijk adviseur en dealer van veel verschillende merken ergonomische bureaustoelen, in iedere prijsklasse. We kunnen vrijblijvend bij u langskomen met één of meerdere modellen, zodat u deze binnen uw bedrijf kunt uittesten.

Wilt u bureaustoelen op proef? Dat kan uiteraard. Bel ons op 030-2482680 voor meer informatie of een afspraak met één van onze specialisten. Bent u gevestigd in Utrecht? Wij ook! We komen graag bij u langs met één of meerdere bureaustoelen om u de mogelijkheid te geven om deze te bekijken en te testen.

De juiste bureaustoel.

Er zijn veel verschillende soorten mensen, door ons enorme aanbod hebben we de juiste bureaustoel voor iedereen! Een aantal specificaties voor een ergonomische bureaustoel zijn vastgelegd in de NEN-EN-1335 norm. Dit is een Europese norm waar een professionele bureaustoel minimaal aan moet voldoen. Bekijk onze bureaustoelen.

De Kantoorontwerpers b.v. Utrecht