bureaustoelen

Professionele bureaustoelen voor ieder budget.

Op zoek naar nieuwe bureaustoelen? Stop dan met zoeken. Hieronder ziet u een met zorg samengesteld assortiment bureaustoelen in iedere prijsklasse. Zit u de hele dag of maar een paar uurtjes op uw bureaustoel? We hebben voor iedereen het juiste model. Er zijn natuurlijk ontelbaar verschillende stoelen verkrijgbaar en we kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van ergonomische bureaustoelen en hebben uit dat enorme aanbod de onderstaande selectie gemaakt.

Bureaustoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

bureaustoelen

Een goede bureaustoel is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw werkplek. De aanschaf van een goede ergonomische bureaustoel is dan ook iets waar u goed over na moet denken. Hoe lang brengt u er per dag op door? Hoe lang wilt u er mee doen? Zitten er verschillende mensen op de bureaustoelen? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor het maken van de juiste keuze. Dé Kantoorontwerpers zijn specialist op het gebied van ergonomisch verantwoord zitten en helpen u graag bij het maken van deze beslissing. We zijn onafhankelijk adviseur en dealer van veel verschillende merken bureaustoelen, in iedere prijsklasse. We kunnen vrijblijvend bij u langskomen met één of meerdere modellen, zodat u deze binnen uw bedrijf kunt uittesten.

Wilt u bureaustoelen op proef? Dat kan uiteraard.

Voor iedereen de juiste bureaustoel.

Er zijn grote mensen kleine mensen, smalle mensen en brede mensen, die allemaal graag goed op een ergonomische bureaustoel willen kunnen zitten. Door ons enorme aanbod hebben we de juiste bureaustoel voor iedereen! Een aantal specificaties voor een ergonomische bureaustoel zijn vastgelegd in de EN-1335 norm. Dit is een Europese norm waar een professionele bureaustoel minimaal aan moet voldoen. Deze norm zegt wat over de afmetingen, maar ook over de veiligheidseisen van de stoel.

Bureaustoelen volgens de NPR 1813.

De Nederlandse werkstoel heeft een maatvoering die het mogelijk maakt dat 95% van de Nederlandse beroepsbevolking optimaal gebruik kan maken van de kantoorstoel. In NPR 1813 staat in een tabel vermeld wat de aanbevolen maten zijn voor de Nederlandse werkstoel ten opzichte van de maatvoering zoals vermeld in de Europese norm EN 1335.

Uitzonderingen op de regel.

Bent u heel groot of heel klein? Geen paniek, wij hebben voor iedereen een goede stoel. Veel van de stoelenfabrikanten waar wij mee samenwerken kunnen namelijk aanpassingen doen op de standaard bureaustoelen. Bijvoorbeeld door deze extra hoog te maken, of door een zitting te verlengen, kortom, we maken de bureaustoelen dus passend!