arbo bureaustoelen

Kantoormeubels.nl heeft een uitgebreid assortiment snel leverbare Arbo bureaustoelen. ARBO goedgekeurd houdt in dat de stoel aan arbo eisen dient te voldoen. Een ARBO bureaustoel is o.a. standaard voorzien van verstelbare armleggers, een kantelbare rug en zitting, een in hoogte verstelbare rugleuning en natuurlijk dient ook de zitting in hoogte en diepte verstelbaar te zijn. Onze Arbo stoelen zijn in vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.


Enorm assortiment ARBO bureaustoelen.

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw kantoorinrichting zijn goede Arbo bureaustoelen. Kantoormeubels.nl heeft een zeer ruim assortiment arbo bureaustoelen voor u samengesteld uit het aanbod van veel verschillende fabrikanten. Het resultaat is een groot aanbod goedgekeurde arbo bureaustoelen in alle maten en soorten. We leveren voor iedereen de juiste stoel. Een greep uit ons aanbod van merken is o.a. Viasit, Rovo, Herman Miller, BMA, Euroseats, Sitland, Almachair, Emmegi en Köhl.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

arbo bureaustoelen

ARBO stoelen voor dagelijks gebruik.

Veel mensen die op kantoor zitten, werken gemiddeld 8 uur per dag, zittend op een bureaustoel. Buiten het feit dat de hele dag zitten überhaupt niet gezond is, is het op zijn minst raadzaam om een goede arbo bureaustoel aan te schaffen. U zult zien dat u fitter bent aan het eind van uw werkdag. Afhankelijk van uw werkzaamheden, lengte, gewicht en persoonlijke wensen kiest u het juiste model. Naast een goede arbo stoel kunt u ook eens nadenken over de aanschaf van een zit-sta bureau om af te wisselen tussen zittend en staand werken.

Arbo bureaustoelen kopen

Uw arbo bureaustoel kunt u natuurlijk heel makkelijk bestellen via onze webshop. Heeft u snel stoelen nodig? Kijk dan ook eens naar ons snel lever programma. Sommige modellen kunnen we binnen 24 uur bij u afleveren. Heeft u geen haast, dan is uw keuze nog groter, u kunt dan kiezen uit speciale kleuren of andere extra opties. Voor al onze Arbo stoelen geld een minimale garantie van 1 jaar bij fulltime gebruik. Bij veel modellen is de garantie zelfs 5 jaar.