ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen voor ieder budget. Hieronder ziet u ons online aanbod van ergonomische bureaustoelen, geschikt voor dagelijks en langdurig gebruik. Hulp nodig? Bel ons gerust.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

ergonomische bureaustoelen

Op zoek naar instelbare en ergonomische bureaustoelen?

Kantoormeubels.nl heeft een groot aanbod ergonomisch kantoormeubilair en bureaustoelen.

Ergonomische bureaustoelen

Een goede bureaustoel is speciaal ontworpen om u optimaal te ondersteunen tijdens het zitten. Zo kunt u de stoel volledig naar eigen wens instellen en zorgen voor de juiste werkhouding. De belangrijkste instel-mogelijkheden zijn: verstelbare zithoogte, verstelbare zitdiepe en een verstelbare rugleuning. Bij voorkeur is de rugleuning ook voorzien van een verstelbare lendensteun. In de praktijk zien we vaak dat goede bureaustoelen niet op de juiste manier gebruikt / ingesteld worden en dat is zonde! Alleen het aanschaffen van de juiste ergonomische stoel is niet voldoende, neemt u dus even de tijd om zich te verdiepen in de mogelijkheden en experimenteer hier me.

Veel merken en modellen.

Ergonomische bureaustoelen zijn er in heel veel maten en soorten. Veel verschillende merken met ieder haar specifieke kenmerken. We leveren stoelen volgens de Europese normen die dus ook veelal in Europa worden geproduceerd. Buiten de juiste normen en afmetingen kunt u van deze bureaustoelen dus ook een goede kwaliteit verwachten. Een stoel uit bijvoorbeeld Azië ziet er op het eerste gezicht vaak leuk uit, maar voldoet vaak niet aan onze (kwaliteits) eisen. Al is het maar omdat we in Europa ongeveer 20cm langer zijn dan de gemiddelde Aziaat. U kunt bij ons terecht voor bekende en onbekende merken (ergonomische) bureaustoelen zoals, Rovo, Viasit, Sitland, Herman Miller en Aeris.

Afwisselend zitten en staan.

Mensen zijn niet gemaakt om acht tot tien uur per dag achter een bureau op een bureaustoel te zitten. Hoe goed uw bureaustoel ook is, van de hele werkdag zitten knapt niemand op! De afwisseling tussen zittend werk en voldoende beweging is dan ook van groot belang. Bewegen tijdens de werkdag kunt u natuurlijk op veel verschillende manieren doen. U kunt dit beperken tot de gang naar de koffie automaat, maar we adviseren u om het hier niet bij te laten.. Een stukje lopen of afwisselen met staand werken kan veel klachten helpen voorkomen. Een ergonomische werkplek draagt hier zeker aan bij.

Behoefte aan advies? Bel ons gerust, we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.