hush meet big

Meer afbeeldingen

Hush meet big
  • Levertijd 5-6 weken
  • Onmisbaar in ieder open office.
  • Akoestische, flexibele vergaderruimte.

Hush meet is de ideale kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen, in een drukke (kantoor) omgeving, maar is ook ideaal voor gebruik in openbare ruimte.

  • Afmeting: 200x 140x 240cm (bxdxh).
  • Ombouw kleur wit.
  • Hush meet big is verkrijgbaar met een grote variatie aan kleuren en soorten stoffering. Kies bijvoorbeeld voor wol voor een stoere uitstraling en maak het onderscheid met een opvallende kleur.
  • Voorzien van verlichting en stroomvoorziening.
  • Mobiele vergaderruimte.
  • Ook leverbaar in gesloten versie met glazen deuren.
  • Bel ons voor meer informatie en mogelijkheden op 030 2482680.
Excl. BTW: € 8.345,00 Incl. BTW: € 10.097,45

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 8.345,00 Incl. BTW: € 10.097,45
Productbeschrijving

Details

Vergaderruimte en overlegplek.

HUSH is de ideale kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen. Door meerdere HUSH units te koppelen, wordt de werkplek nog groter. Ook kan HUSH gecombineerd worden met ander meubilair van Mikomax  zoals het Stand Up bureau. Hiermee creëer je eenvoudig de ideale werkplek waarbij balans is tussen zittend en staand werken én voldaan wordt aan de wens naar privacy indien nodig. Eigenschappen die niet meer weg te denken zijn in een moderne kantooromgeving.

Onmisbaar in de kantoortuin.

Een moderne kantooromgeving bestaat o.a. uit flexibele werkplekken en een transparante, open ruimte, én de mogelijkheid om je af te zonderen. Voor een moment van concentratie of juist om klanten te ontvangen of te vergaderen. De "Hush meet big" van Mikomax voldoet aan deze wensen met een uitzonderlijk modern design van de hoogste kwaliteit.

Hush meet is het antwoord op de traditionele vergaderruimte. Met deze flexibele oplossing wordt uw kantoor verreikt en uitgebreid zonder dat dit ten koste gaat van de kantoor dynamiek. Zo is HUSH meet tevens verkrijgbaar met glazen wanden zodat de openheid van de werkplek en het contact met collega’s behouden blijft. En zelfs een open #HUSH is zo ontworpen dat de akoestiek in de unit blijft en er dus in alle rust overlegd kan worden zonder dat anderen hier hinder van ondervinden.

"Hush meet" is leverbaar in drie varianten; meet small, meet big en closed, die allen niet meer ruimte in beslag nemen dan twee traditionele bureaus. Daarnaast is HUSH eenvoudig te verplaatsen met een pompwagen binnen de ruimte waarin deze staat wat een maximale flexibiliteit en indien nodig extra werkplekken biedt.

De HUSH is ook ideaal in ontvangstruimtes, recepties of andere openbare plekken waar bezoekers zich graag willen terugtrekken om rustig te kunnen bellen of te overleggen.

Romp:
Constructie van een metalen frame met honinggraad board en aluminium afwerkstrips. De zijwanden en topblad zijn vervaardigt uit 3-laags honinggraad board, 38mm dikte, aan beide zijdes bedekt met melamine afgewerkt met 2mm kantenband, laser technologie
Centrale kolom ( antraciet ) 3-laags gemelamineerd spaanplaat 18mm afgewerkt met 2mm kantenband laser technologie, voorzien van USB poort.
Optioneel leverbaar met een kabeldoorvoer Ø 60mm in de centrale kolom om kabels van een TV te verbergen
Afmeting tafelblad 133x67cm.
Tags: Stiltewerkplek | Overleg unit | Akoestische cabine | mobiele vergaderruimte | 
Productspecificaties

Extra informatie

Artikelnummer 80273
Leverbaar: Levertijd 5-6 weken
Garantie 3 jaar
Merk Mikomax
Downloads
Hush Meet

Download de brochure.

Stofkaart Mikomax Hush-Wool

Download de stoffenkaart.

Beoordelen

Klantenreviews 1 item(s)

Goed
Perfecte oplossing en makkelijk te verzetten.
Aantal sterren:
Review by Shröder / (Geplaatst op 23-02-2018)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Hush meet big

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Aantal sterren: