Kantoormeubels.nl

Kantoorinrichting voor ieder budget.

Ieder bedrijf heeft een eigen cultuur en haar eigen ideeën over een prettige kantoorinrichting. U kunt bij ons terecht voor kantoormeubilair van verschillende merken en voor ieder budget. Ziet u door de bomen het bos niet meer? We denken graag met u mee! Bel ons op 030 2482680 voor meer informatie of hulp bij het inrichten van uw kantoor.

Kantoorinrichting.

We zien steeds minder kantoren waar iedere werknemer een eigen kantoor heeft en steeds minder “vaste” werkplekkken. Vaak zien we dat er (met name bij startende bedrijven) niet echt nagedacht is over de inrichting. Zeker als het aantal werknemers snel gegroeid is worden er vaak “even vlug” een paar bureaus bijbesteld. Na verloop van tijd is het dan geen overbodig luxe om de inrichting eens goed onder de loep te nemen. Voldoen de bureaus nog wel aan de huidige normen en wensen? Heeft iedere werknemer nog wel de juiste werkplek, of is het tijd voor een nieuwe kantoor inrichting?

3D ontwerp.

Een goede inrichting vraagt om een goed plan. Wilt u dat we met u meedenken over uw inrichting? Neem dan contact met ons op. We kunnen u adviseren of verschillende soorten meubilair, maar kunnen ook een 2D en 3D plattegrond voor u maken. Aan de hand van dit ontwerp kunt u precies zien hoe de ruimte ingedeeld kan worden en krijgt u een beeld van de gekozen kleuren en formaten. Kantoorinrichting is ons vak, we helpen u graag.

Bekijk ons kantoormeubilair.