kantoorkasten

Kasten voor kantoor.

Kantoormeubels.nl gespecialiseerd in het efficiënt inrichten van kantoren. Hier horen natuurlijk ook kantoorkasten bij.

We leveren een uitgebreid assortiment kasten voor kantoor, zoals schuifdeurkasten, roldeurkasten, draaideurkasten, lockerkasten en akoestische schuifdeurkasten.


Kantoorkasten.

Natuurlijk hebben we steeds minder papier op kantoor. Dat is wel zo overzichtelijk, veilig én beter voor het milieu. Er zullen echter altijd wel spullen overblijven die netjes en veilig in een kantoorkast opgeborgen moeten worden. Naast opbergruimte kunnen kasten ook bijdragen aan een verbetering van de akoestiek op uw kantoor. Door bijvoorbeeld een akoestische kast in de ruimte te plaatsten, zal deze hinderen geluid onderbreken. Halfhoge kasten (ca. 120cm hoog) kunnen daarnaast ook dienen als extra werkruimte of zelfs als een soort "hoge tafel" voor overleg.

kantoorkasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

kantoorkasten

Soorten kantoorkasten.

Er zijn veel soorten, maten en merken kantoor kasten. Wij leveren dan ook van simpele draaideurkast tot oerdegelijke design kasten. U kunt bij ons o.a. terecht voor merken kasten als Voortman, Ceha, Swan en Triumph. Daarnaast kunnen wij u ook helpen als u op zoek bent naar kasten op maat.