duo werkplekken

Duo werkplekken.

Een Duo werkplek is momenteel de meest verkochte werkplek. Duo werkplekken hebben dan ook heel veel voordelen. Een duo werkplek zijn eigen twee werkplekken/bureaus op één onderstel, waarbij de bureaus wél onafhankelijk van elkaar in de hoogte te verstellen zijn. Door gebruik te maken van duo werkplekken kunt u veel ruimte besparen op de werkvloer. Veelal worden deze bureaus gebruikt in "werkeilanden" van twee, vier of zes werkplekken. Zo kunt u bijvoorbeeld iedere "afdeling" een eigen deel van het kantoor toewijzen. Het "slimme" onderstel van de duo werkplek is vaak standaard voorzien van kabelgoten en geschikt om een scheidingswand op te plaatsen. Zo kunt u per duo bepalen of er meer behoefte is aan privacy.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

duo werkplekken

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van duo werkplekken?

Er zijn veel verschillende soorten duo werkplekken op de markt. Het meest belangrijke bij de aanschaf hiervan, is hoe u graag wilt werken. Denk goed na over de afmeting van het bureaublad, maar zeker ook op de manier van hoogte verstelling. We hebben de meest voorkomende varianten voor u op een rij gezet: • Zittend werken -->verstelbaar van ca. 60-84cm. • Zit-sta bureau -->verstelbaar van ca. 62-128cm. • Verstelbaar met schroeven of kliksysteem • Verstelbaar met zgn. slinger (traploos) • Elektrisch verstelbaar.

Welke duo werkplekken kiest u?

De hierboven genoemde varianten geven ongetwijfeld stof tot nadenken. Als u zittend wilt werken en ieder heeft een vaste werkplek, dan kunt u kiezen voor een bureau dat met schroeven (of kliksysteem) op een gewenste hoogte word gezet. Zijn de duo werkplekken tevens "flexplekken" dan kunt beter kiezen voor een makkelijk verstelbaar bureau in de vorm van een slinger of elektrisch. Bent u van plan om af te wisselen tussen zittend en staand werken, (heel goed idee!) dan kiest u uiteraard voor zit-sta duo werkplekken. U kunt vervolgens weer kiezen of u deze handmatig (met een slinger) of elektrisch in hoogte wilt verstellen. Behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.