design meubilair

Design kantoormeubilair.

Bent u op zoek naar mooi en degelijk design kantoormeubilair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kantoormeubelen in veel verschillende stijlen en prijsklassen. Van standaard kantoormeubilair, tot zit-sta bureaus, tot design kantoorinrichting.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

design meubilair

Verschillende merken design kantoormeubilair.

Wij werken samen met verschillende fabrikanten en merken kantoormeubilair. Van strak en modern design, tot klassiek directiemeubilair. Italiaanse design stoelen en hoogwaardige bureaus in alle maten en kleuren.

Kantoorinrichting.

Een goed ingericht kantoor is prettig voor u en uw collega's maar zorgt zeker ook voor een professionele uitstraling. Of u nu kiest voor basic of een design kantoormeubilair, enkele mooie eye-catchers of design lampen geven uw kantoor de gewenste uitstraling. We leveren (design) meubilair voor vergaderkamers, directiekamers en receptie. U kunt kiezen uit verschillende merken, waaronder o.a. Herman Miller, Quadrifoglio (Italiaans design), Voortman, Luxy, Van Esch, MGlab, van der Sluis en Fourdesign.

Professionele levering en montage.

Al ons kantoormeubilair wordt door onze vakkundige montage service geleverd en op de gewenste plaats gemonteerd. Zo bent u er van verzekerd dat alles goed verloopt en op de juiste manier in elkaar gezet wordt.

Tags: Kantoormeubilair | Design kantoormeubilair | directiemeubilair |