Kantoormeubelen IJsselstein

Kantoormeubels.nl is een initiatief van De Kantoorontwerpers b.v. en is met name actief in Midden Nederland. Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar leveren door heel Nederland en België. Bent u gevestigd in de omgeving van Utrecht bijvoorbeeld in  Woerden, Nieuwegein, De Meern, IJsselstein of Breukelen? Dan komen we ook graag eens persoonlijk kennis maken en u (indien gewenst) voorzien van advies. Wat is er makkelijker dan uw kantoormeubelen leverancier op enkele kilometers afstand te hebben? Zo kunnen we altijd snel schakelen en binnen afzienbare tijd bij u langskomen als er iets is. 

Kantoormeubilair IJsselstein.

Kantoormeubels.nl is onafhankelijk dealer van verschillende merken kantoormeubilair. Sommige kantoormeubelen zijn geschikt voor online verkoop, maar veel ook niet. Deze producten verdienen extra aandacht of uitleg of wilt u eerst in het echt zien. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze meubelen eerst te bekijken. Zo hebben we de beschikking over verschillende showroom in Nederland waar u (op afspraak) van harte welkom bent. Afhankelijk van de producten die u wilt bekijken selecteren we de juiste locatie. U kunt altijd even bellen met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Kantoormeubilair

Advies.

Het is ook mogelijk dat wij bij u in IJsselstein langskomen. Onze adviseurs staan volledig tot uw beschikking. Ze komen graag eens bij u langs om de in te richten kantoorruimte te bekijken en mee te denken over de juiste kantoorinrichting. Inmeten, meenemen van kleurenstalen en/of een proefplaatsing behoren tot de mogelijkheden.

Interieurontwerp.

Naast online bestelgemak van kantoormeubels bieden wij onze klanten ook extra service in de vorm van o.a. interieuradvies. Een 2D en 3D tekening en een plattegrond van uw kantoor behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie en impressies verwijzen we u dat graag naar onze website De Kantoorontwerpers.nl. 

Vragen? Bel ons op 030 2482680 of stuur ons een bericht.