belstoelen

Heeft u behoefte aan een plek om even rustig te kunnen bellen of om u even extra goed te kunnen concentreren? Een belstoel biedt uitkomst!

In de meeste (open) kantoren is er steeds meer behoefte aan een plek waar u net even iets meer privacy heeft, zodat niet iedereen kan meegenieten van uw telefoongesprek. Een juiste kantoorinrichting kan bijdragen aan een rustigere kantooromgeving en meer plekken waar men zich even kan terugtrekken. Een bankje, stoel of fauteuil met hoge rugleuningen noemen we ook wel een belstoel of telefoonstoel. Deze stoelen zijn veelal voorzien van een stoffering met extra akoestische eigenschappen, waardoor hinderlijke omgevingsgeluiden gedempt worden.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

belstoelen

De belstoel is overal inzetbaar.

Naast een perfecte plek om even te bellen zijn onze belstoelen in de meeste gevallen ook zeer geschikt om te plaatsen in een wachtruimte, lobby en natuurlijk de kantoortuin. Door bijvoorbeeld 3 of 4 stoelen in een cirkel of tegenover elkaar te zetten kunt u ook een soort mini vergaderruimte creëren. Een kort overleg zonder dat u last heeft van de omgeving (of de omgeving van u) behoort dan ook tot de mogelijkheden. Een afgesloten ruimte, waar je je kunt terugtrekken om in alle rust geconcentreerd te kunnen werken én eindelijk een plek om luidruchtige collega's naar toe te verwijzen..