zit-sta stoelen

Onmisbaar bij ieder zit-sta bureau is natuurlijk de zit-sta stoel. Door de toenemende populariteit van zit-sta werkplekken is er een breed aanbod aan flexibele zit-oplossingen. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment aan ergonomische en dynamische zit-sta stoelen en verstelbare krukken.


Soorten zit-sta stoelen.

Hieronder ziet u verschillende modellen zit-sta krukken. U kunt kiezen voor een kruk die (naast omhoog en omlaag) ook zijwaarts meebeweegt. Dit voorkomt lage rugklachten en zorgt ervoor dat u bewegend zit. Andere modellen zijn "slechts" in hoogte te verstellen zodat u hoog kunt zitten aan uw zit-sta bureau.

zit-sta krukken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

zit-sta stoelen

Actief zitten aan een zit-sta werkplek.

Kies ik voor een bureaustoel of voor een zit-sta stoel? Een zit-sta stoel kan natuurlijk gebruikt worden als volledige vervanger voor de traditionele bureaustoel. Bij het fulltime werken aan een zit-sta tafel kiest men er vaak voor om naast een traditionele kantoorstoel ook zit-sta stoelen aan te schaffen. Op deze manier kunt u de hele dag door wisselen van werkhouding. Zitten, staan en dynamisch zitten op uw zit-sta stoel. Voor hoog-laag werkplekken die niet fulltime bezet worden kiest men doorgaans voor alleen een zit-sta hulp.