Levering en montage Kantoormeubels.nl

Gratis levering.

Bestellingen boven de € 500,- excl btw worden gratis* ongemonteerd bij u afgeleverd. Wij hanteren een franco grens van € 500,- euro exclusief btw. Bij orders onder de € 500,- berekenen wij € 45,- excl btw transportkosten.  Wilt u een “klein” product bestellen zoals bijvoorbeeld een monitorarm, stekkerblok of een kabelpot? Kan dit product met pakketpost (postNL) verzonden worden dan zullen we hiervoor eenmalig € 7,- berekenen. Bureaustoelen worden altijd gratis en volledig gemonteerd bij u afgeleverd.

Levering gemonteerd, gebruiksklaar op de werkplek.

Onze voorkeur gaat uit naar “gemonteerde levering”. Onze professionele monteurs zetten alles netjes op de juiste plek in elkaar, pakken alles uit en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee retour. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Als u bij het afrekenen kiest voor gemonteerde levering, dan zal er op basis van de producten in uw winkelwagen een montageprijs voor u berekend worden.

*Wij leveren ook op de Waddeneilanden en in België en Duitsland. Met uitzondering van de Waddeneilanden en het buitenland worden alle leveringen binnen Nederland boven de franco grens gratis geleverd. Voor leveringen in België berekenen wij altijd € 45,- excl bw. bijdrage in de transportkosten.  Transport en montage kosten voor de Waddeneilanden en buitenland op aanvraag.

Kantoormeubels.nl

Punten van aandacht.

Wij leveren professioneel kantoor -en projectmeubilair aan bedrijven. We gaan er dus ten aller tijden vanuit dat wij tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag) bij u terecht kunnen voor het afleveren van uw bestelling. Indien u kiest voor ongemonteerde levering dan worden de producten geleverd door een (externe) transporteur, veelal met een grote vrachtwagen.. De transporteurs leveren op een begane grond (gelijkvloers) achter de eerste deur. Kantoormeubelen zijn over het algemeen “omvangrijke producten” en worden vaak op een pallet aangeleverd. Zit u op de 5e etage van een verzamelpand of op de 2e etage van een mooie kantoorvilla in Amsterdam en kiest u voor “ongemonteerde levering”? Houdt u er dan rekening mee dat de goederen door u zelf naar de juiste etage moeten worden gebracht, de transporteur doet dit niet.

Wilt u voorkomen dat u zelf met tafels en kasten moet gaan sjouwen? Maak dan gebruik van onze montagedienst, wij doen het graag!

Ander vragen of wensen? Bel ons op 030 2482680.