muvman zit-sta kruk (aeris) factory

Meer afbeeldingen

Muvman zit-sta kruk (Aeris) factory
  • Levertijd 5-7 werkdagen

MuvMan "factory" is een zit-sta kruk / stahulp met een flexibel draaipunt in de voet.

De Muvman (Aeris) geeft dankzij het ontwerp altijd de optimale ondersteuning. De Muvman is licht in gewicht (6kg) en heeft een modern design. De poot van de Muvman helt naar voren. Hierdoor is de afstand tot de tafel, onafhankelijk van de lichaamslengte en lichaamsbouw, altijd optimaal. De stabiele standvoet is voorzien van een gedempte aanslag, zodat te sterk heen en weer schommelen wordt voorkomen.

De helling kan individueel worden ingesteld, zodat aan ieders wensen kan worden voldaan. De Muvman factory is ook verkrijgbaar met een extra hoge gasveer (zithoogte 60 - 93 cm).

Muvman factory heeft standaard een zitting van zwart kunstleder en is hierdoor uitermate geschikt voor o.a. magazijn en productie omgeving.

Normale prijs: € 404,14

Special Price Excl. BTW: € 305,00 Incl. BTW: € 369,05

* Verplichte velden

Normale prijs: € 404,14

Special Price Excl. BTW: € 305,00 Incl. BTW: € 369,05

Productbeschrijving

Details

Variabele Active-Zit-Stakruk in duurzame uitvoering, speciaal voor hoge eisen in o.a. de productie. Inclusief speciaal-bekleding en beschermafdekking voor de muvzone in de voetplaat. Aeris is tevens de fabrikant van de bekende Swopper kruk.

De Muvman factory is een ergonomische zit-sta kruk die de ergonomie op de werkvloer ten goede komt. Staand werken is niet goed voor het lichaam, maar lang zitten ook niet. Daarom is afwisselen tussen staand en zittend werken de perfecte oplossing. Zo blijf je productief en geconcentreerd werken. Door uw bureaustoel te vervangen voor de Aeris Muvman kunt u makkelijk afwisselen tussen zittend en staand werken. Uiteraard heeft u hierbij wel een zit-sta bureau nodig.. Design Henner Jahns.

Productspecificaties

Extra informatie

Artikelnummer 80103
Leverbaar: Levertijd 5-7 werkdagen
Garantie 5 jaar
Merk Aeris
Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Muvman zit-sta kruk (Aeris) factory

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Aantal sterren: