De Kantoorontwerpers b.v.

Kantoormeubels.nl is een onderdeel van De Kantoorontwerpers b.v. in Utrecht. Wij gaan veel verder dan het leveren van kantoormeubilair. U kunt bij ons terecht voor complete projectinrichting, waarbij we u alle zorg uit handen nemen. Projectinrichting is ons vak, we denken dan ook aan alles waar u misschien nog niet aan had gedacht. We maken hiervoor graag een afspraak met u. Of het nu gaat om nieuwe bureaustoelen, kantine inrichting of design kantoormeubels, we hebben het allemaal.

Bel ons op 030 2482680, onze klantenservice is u graag van dienst!

Veel kantoormeubels kunt u makkelijk bestellen via onze vernieuwde webshop. We adviseren u om éénmalig een account aan te maken, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de vele mogelijkheden die dit biedt. Zo kunt u o.a. uw bestelhistorie bekijken, verschillende (aflever) adressen opgeven en makkelijk een nieuwe offerte opvragen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zonder account een bestelling bij ons te plaatsen. 

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van kantoorinrichting. Dé Kantoorontwerpers volgen voor u altijd de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Zo adviseren we u graag over “Het Nieuwe werken” of andere inrichtingsvragen. We zijn onafhankelijk dealer van veel verschillende merken kantoormeubilair, zodat we flexibel kunnen omgaan met speciale wensen en eisen.

Kantoormeubels voor ieder budget.

U kunt bij ons terecht voor een enkele bureaustoel, maar ook voor een compleet nieuwe kantoorinrichting.

Op basis van een plattegrond maken we een inspirerend 2D en 3D interieurontwerp voor u. Hierin plaatsen we natuurlijk de benodigde werkplekken, maar denken we ook gelijk na over het gebruik van kleuren en materialen. Dit ontwerp zal u inspireren en u een eerste indruk geven van uw nieuwe kantoorinrichting en de basis vormen voor de volgende fase, namelijk de details, meubel en materiaal keuze en uiteraard de offerte.

Lees meer op www.dekantoorontwerpers.nl.

Of bestel uw kantoormeubels direct online.