Zit-sta hulp

Bij iedere zit-sta werkplek hoort natuurlijk een zit-sta hulp. Door de toenemende populariteit van zit-sta bureaus is er een breed aanbod aan flexibele zit-oplossingen op de markt gekomen. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment aan ergonomische en dynamische zit-sta hulpen en zit-sta krukken.

Actief zitten aan een zit-sta werkplek.

Kies ik voor een bureaustoel of voor een zit-sta hulp? Een zit-sta stoel kan natuurlijk gebruikt worden als volledige vervanger voor de traditionele bureaustoel. Bij het fulltime werken aan een zit-sta tafel kiest men er vaak voor om naast een traditionele kantoorstoel ook zit-sta stoelen aan te schaffen. Op deze manier kunt u de hele dag door wisselen van werkhouding. Zitten, staan en dynamisch zitten op uw zit-sta stoel. Voor hoog-laag werkplekken die niet fulltime bezet worden kiest men doorgaans voor alleen een zit-sta kruk. U kunt ook overwegen om écht actief te zitten met een bureaufiets.

zit-sta hulp

Soorten zit-sta hulp.

U kunt kiezen voor een kruk die (naast omhoog en omlaag) ook zijwaarts meebeweegt. Dit voorkomt lage rugklachten en zorgt ervoor dat u bewegend zit. Andere modellen zijn "slechts" in hoogte te verstellen zodat u hoog kunt zitten aan uw zit-sta bureau.

U kunt bij ons o.a. terecht voor de dynamische producten van o.a. Rovo en Aeris. Bekijk onze collectie.